Wedstrijden bij de Maaskant in 2021

Geplaatst op 19-04-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Erik-Jan Raijmakers

20200926-141717Alle boten liggen weer in of bij het water. Maar echt los gaan met onze wedstrijden is er nog niet bij. In de Wedstrijdcommissie stellen we dat we allemaal aan de wedstrijden moeten kunnen deelnemen. Dat zou iets anders kunnen: de regels zijn immers soepeler t/m 27 jaar. Echter, gegeven het kleine aantal wedstrijdzeilers van die leeftijd en praktische problemen op de kant gaan we voor de optie om allemaal deel te kunnen nemen.

Wat vragen we van u?

Wij vragen u om alvast in te schrijven met het algemene wedstrijdformulier dat u kunt vinden onder tab ‘wedstrijden/inschrijven’. Dit is een principe besluit om mee te doen. Inschrijving kan ook op een later moment.  De Wedstrijdcommissie toetst definitieve deelname aan de eerstkomende wedstrijd via een Whats App of Cappie oproep. Daarop dient uiterlijk woensdag 19.00 uur (voor wedstrijden op zaterdag) of donderdag 19.00 uur (voor wedstrijden op zondag) de deelname  bevestigd te worden. Geen bevestiging betekent dan voor de organisatie geen deelname. Bij minder dan vijf bevestigingen annuleren we de wedstrijd. Deelnemers die bevestigd hebben worden onmiddellijk van het afblazen op de hoogte gesteld. Op deze manier kunnen we het beste de startgroepen indelen, zeker zijn van wie komt en organisatie/prijzen goed regelen.

Betaling.

U hoeft nog niet te betalen bij de inschrijving. We weten immers nog niet wanneer het wedstrijdseizoen kan starten. Voorafgaand aan wedstrijden waarvoor u heeft ingeschreven en bevestigd, zullen u vragen het inschrijfgeld te voldoen.

En nu maar hopen dat we snel weer aan de gang mogen!

 

De Wedstrijdcommissie.