Vooruitblik naar september

Geplaatst op 04-08-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

De maanden juli en augustus zijn voor velen de vakantiemaanden. Op de Agenda staan er dan ook niet echt veel activiteiten of evenementen vermeld. Eind augustus komt er weer wat leven in de brouwerij met op 24 augustus de Trioss clubkampioenschappen en op 31 augustus de Combi Zuid. De Trioss kampioenschappen is geen watersportevenement maar hetclubkampioenschap van de Triathlon Vereniging Oss. Wij faciliteren voor wat betreft het zwemgedeelte. Het beloofd wel spectaculair te worden. Ook het Shantykoor en de Trekzakken zullen in de laatste week van augustus hun twee wekelijkse repetities gaan hervatten. Maar vanaf september draait het wedstrijdcirquit weer op volle toeren. Op de eerste plaats hebben we onze eigen Maascupwedstrijden die samen met watersportverenigingen uit De Gouden Ham/Maasbommel worden georganiseerd. Op 6 en 7 september zijn we te gast bij WSV De Gouden Ham en de tweede wedstrijdweekend vind bij ons plaats op 27 en 28 september. 

 

maascup14 oetelsjellens 

 

En dan is er ook nog de Oetel Sjellens op 13 en 14 september. Er wordt aangekomdigd dat er volgens een nieuw concept gevaren zal worden. Meer is er thans nog niet bekend. Ook de site van wv neptunus (http://www.wvneptunus.nl) is -zoals dat heet - under construction. Feit is wel dat de prachtige Oetel trofee al twee opeenvolgende jaren in ons clubhuis te vinden is. Wordt vervolgd!!

 

En tenslotte is er ook nog het Federatieweekend op 5, 6 en 7 september georganiseerd door WSV de Stuw te Grave met zeilwedstrijden voor volwassenen en jeugd en nog veel meer activiteiten. Jammergenoeg valt dat samen met het eerste weekend van de Maascup. Voor meer informatie hierover zie bijgaande info 

Federatie weekend 

 

Het wordt niet alleen druk maar er moeten ook keuzes gemaaakt worden.