V R IJ W I L L I G E R S

Geplaatst op 18-02-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Addie van Geel

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, heeft u er ook al weer zin in?

 

Nu is het nog een beetje een droevig gezicht op de haven. De boten staan op bok of trailer of zijn helemaal van het terrein af. Het water is leeg en stil. Hier en daar wordt geklust maar dat is het dan ook. Weinig zichtbare activiteit.

 

Maar schijn bedriegt. Al veel vrijwilligers zijn druk bezig met voorbereidingen en werkzaamheden om er weer een prachtig seizoen van te maken: Evenemenen cie, Wedstrijd cie, Clubhuis cie, Jeugd cie, Haven cie en -Team, Shanty koor, Ledenadministratie, Bestuur en diverse anderen. Zij hebben het verenigings hart op de juiste plaats en putten er voldoening uit hun steentje bij te dragen. Respect en dank en ga zo door.

 

Wilt u ook helpen en staat u ook te popellen om net dat beetje extra aan verenigingsgevoel te oogsten, neem dan contact op met de mensen van de commissie waar u een bijdrage kan leveren.

 

Het bestuur is ook naarstig op zoek naar versterking. We willen eigenlijk met minstens vijf leden zijn, om de taken te verdelen en aan de statuten te voldoen. Wij roepen elk lid op eens goed hierover na te denken en die stap te zetten en zich bij ons aan te sluiten. Het is leuk en je kan heel waardevol werk doen voor onze mooie vereniging. Het hoeft niet meteen voorzitter te zijn want die functie is ingevuld. Gewoon bestuurslid zonder specifieke portefeuille kan ook, dan kan je er langzaam ingroeien. We zoeken wel met name een nieuwe haven commissaris. Deze behartigt de infrastructuur van de haven en kan zich gesteund voelen door een prima Haven Commissie. De penningmeester will nu, na vele jaren trouwe dienst, aan het eind van 2018 stoppen en vraagt wie hem wil opvolgen. Treed toe dan kan de overdracht goed verlopen en heb je een heel seizoen de tijd om er aan te wennen en de kunst af te kijken.

 

Beste leden, geacht publiek, we weten dat het in u zit, sta op, neem uw verantwoordelijkheid en voeg u bij de groep vrijwilligers die er gezamenlijk voor zorgen dat onze vereniging niet alleen maar water en aarde is. Bel, schrijf of spreek ons aan. Voeg je bij de groep die ons clubje tot de unieke WV de Maaskant maken.

 

Het bestuur.