Uit-hijsen 2020

Geplaatst op 16-09-2020  -  Categorie: Algemeen
wvdm-logo-2018

 

OVERWINTEREN&

UIT-HIJSEN

31okt + 7nov

 

Geacht lid,

 

Het is alweer zover, het einde van dit bijzondere vaarseizoen staat voor de deur en we moeten alweer denken aan:  het hijsen van de boten, het overwinterenGelukkig hebben we eerst het matchracen en hopelijk nog een paar mooie vaar-dagen.

 

Hiermee bedoelen we:

- het plaatsen van de bokken en trailers op zaterdag 24 oktober 2019

- het uit het water hijsen van de boten op zaterdag 31 oktober en zaterdag 7 november 2019

- en het in het water hijsen van de boten op een nader bekend te maken zaterdag in het voorjaar 2021.

 

Het hijsen van de boten betekent elk jaar weer: organisatie, registratie, planning en uitvoering. De Corona maatregelen zullen uiteraard gerespecteerd worden.  

Dit jaar kunt u uw verzoek om uw boot te hijsen kenbaar maken door u in te schrijven voor de hijs-activiteit. Klik op deze link of ga op de website naar 31 oktober van de kalender. Let op: U moet inloggen! Onder in het scherm kunt u op "Inschrijven" klikken. Vul dan alles in en klik op het eind op "verder" om het overzicht van uw inschrijving te zien. Tenslotte klikt u op "Afronden" om de inschrijving definitief te maken. U ontvangt een bevestigings e-mail. 

Voor de winterstalling op de wal zijn in beginsel maximaal 80 plaatsen beschikbaar voor grote boten. Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan moet u voor 1 oktober inschrijven. Houdt rekening met een tarief van € 65,= het exacte bedrag communiceren we zodra er meer zicht is op de preciese kosten. Kunnen wij u geen winterstalling aanbieden, dan wordt u daarover geïnformeerd en dient u zelf voor winterstalling elders zorg te dragen.

 

Indien wij van u geen formulier ontvangen gaan wij er van uit dat u niet gehesen wilt worden.

Op 1 december moeten alle boten uit de haven zijn behalve zij die akkoord gekregen hebben voor "overwinteren in het water".

________________________________________________________________________________

Voor winterstalling in het water is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan dient u dit statutair voor 1 november bij voorkeur per email kenbaar te maken bij de Havencommissie. Sterk ADVIES: Doe dit vóór 1 oktober en schrijf u wel in voor het hijsen/overwinteren met alle details, er is een optie voor overwinteren in het water.

________________________________________________________________________________

 

Dit bericht wordt naar alle leden gestuurd zodat niemand vergeten wordt, voor de saamhorigheid en ter info voor alle leden van wat er weer te gebeuren staat. Inschijven hoeft natuurlijk alleen maar door booteigenaren die hun boot nu in het water hebben.

 

Alvast dank voor uw medewerking.

Hijscommissie WV de Maaskant

 

LET OP:   U moet op inloggen om in te kunnen schrijven!

 
armseinenvoorhefwerktuigen