Sluitingsdag en clubwedstrijden Jeugdzeilen

Geplaatst op 06-10-2015  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Addie van Geel

 

Sluitingsdag en clubwedstrijden Jeugdzeilen

 

PICT5387PICT5448PICT5537

 

PICT5598

 

Een heerlijk zonnige nazomerdag vormde het toneel voor de beslissende clubwedstrijden van het Jeugdzeilen; helaas met wederom te weinig wind.

Daarna werd er geteld, gepoetst en opgeruimd en ging bijna letterlijk de deur

op slot voor dit geslaagde seizoen jeugdzeilen.

De prijsuitreiking kon lekker op het terras plaatsvinden en Quinte en Wiliam gingen met de eervolste bokalen aan de haal.


De wind liet ons regelmatig in de steek dit jaar maar toch lukte het voldoende les te geven.

Alle kids zijn geslaagd en er hebben uiteindelijk zelfs meer kinderen een CWO gehaald dan oorspronkelijk op zouden gaan. Combi Zuid bood een prima toneel in Lithoijen en een grote groep heeft een heel gezellig weekend gehad tijdens Comb Zuid bij WV de Pettelaar aan de Zuiderplas in

's-Hertogenbosch. Het JeugdZeil weekend was top met volop activiteit op het water inclusief een "drijvende bioscoop" maar ook een hoop lol aan de wal. Officieel zit het er voor dit jaar op maar we blijven nog even varen en 16 oktober is de gezamenlijke evaluatie.

 

PICT5565

PICT5621PICT5575PICT5609

 

Het was een bijzonder seizoen. Veel kids, veel ouders die stonden te popelen om te helpen en een ruim aantal goedwillende instructeurs ondanks het ontbreken van alle benodigde bevoegdheden

 

 Dit jaar was Sportief Coachen het hoofdthema. Een uitdaging van het NOC/NSF waar we als team aan begonnen en met vlag en wimpel voor geslaagd zijn. De "Jeugd" afdeling van WV de Maaskant staat er sterk voor en is nu al enthousiast om volgend jaar weer te kunnen beginnen.

 

Foto's van Miriam Ruijs