Sfeervolle en gezellige Nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op 04-01-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

Gezellige Nieuwjaarsreceptie met expositie

 

Zoals gebruikelijk vond de Nieuwjaarsreceptie van onze watersportvereniging op de eerste dag van het nieuwe jaar plaats. En dat was op zondag 1 januari.

 

Door de Evenementencommissie en Clubhuiscommissie was het clubhuis weer omgetoverd IMG_2111in een stemmige en sfeervolle gelegenheid met champagne, lekkere hapjes en de tradionele oliebollen. 

 

Ook was er ruimte gecreeerd voor een expositie van beelden van eigen leden of hun partners. En daar was veel belangstelling voor.

IMG_2115

 

 

 Voeg daarbij het trio JazzWerk dat garant staat voor fijne  ingetogen, maar ook  swingende jazzmuziek en er is een perfecte sfeer gecreëerd om 2017 op een  aangename wijze op gang te helpen.  

IMG_2129

  

 

Vanaf 15.00 uur werden de leden en gasten ontvangen en na de traditionele Nieuwjaarstoespraak van de voorzitter kon een toast worden uitgebracht op het nieuwe jaar.

 

Dat het daarna nog lang gezellig was, hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen. Dat blijkt wel uit onderstaande korte fotoreportage (foto's Ingeborg van den Ham).

 

Een uitgebreide fotorapportage staat op de Fotopagina van onze website. Ook deze foto's zijn van de familie van den Ham.

 

IMG_2121IMG_2123IMG_2119

IMG_2112IMG_2116IMG_2131