Reminder voor het Hijsopdracht formulier

Geplaatst op 20-09-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

Het hele weekend van 20 en 21 september staat bol van activiteiten en evenementen. Het Jubileumfeest in verband met ons 60 jarig bestaan op zaterdagavond 20 september en de Bart's Bash sailing race op zondag 21 september. Zie verder onze Nieuwsrubriek! Het belooft ook een mooi weekend te worden voor wat betreft de weersverwachtingen. Een mooie voorlopige afsluiter van de toch al zo mooie zomer van 2014. Later volgen nog onder andere de LUB en de OS wedstrijd op handicap. Maar daarover later meer.

 

Wat beslist niet vergeten mag worden is dat dit weekend ook het laatste weekend is om het Hijsopdracht formulier in te leveren. In de loop van komende week wordt een aanvang gemaakt met het opstellen van de Hijsplanning en Hijslijst.

Dus als u dit najaar uw boot nog wil laten hijsen dan dit weekend alsnog het formulier invullen, ondertekenen en inleveren in de postbus in het clubhuis of opsturen naar Postbus 467, 5340 AL Oss.

 

Mocht u het formulier kwijt zijn geraakt of kunt u het niet meer vinden dan is hier nog een blanco exemplaar beschikbaar. Even uitprinten invullen en opsturen.Hijsformulier najaar 2014volledigblanco 

 

Veel plezier komend weekend!