RABO Clubkas Campagne

Geplaatst op 19-09-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

rabo

Laat je stem horen en steun het verenigingsleven en je eigen club!

Vanaf maandag 10 oktober kan er weer gestemd worden voor de Rabobank Clubkas Campagne! Rabobank Oss Bernheze steunt op deze manier de verenigingen en stichtingen in de regio. Ook onze vereniging WV de Maaskant doet aan deze Clubkas Campagne mee! Stemmen kan tot en met zondag 23 oktober.

 

Dit jaar stelt Rabobank Oss Bernheze € 300.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! En het mooie is: de leden van de bank bepalen hoe het bedrag wordt verdeeld. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren!

 

Het bestedingsdoel van onze vereniging is het bevorderen van de watersport speciaal voor de jongeren door het geven van zeillessen, zowel theoretisch als praktisch! 

 

Wie kunnen er stemmen?

Let op: alleen leden van Rabobank Oss Bernheze mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. 

Elk lid van Rabobank Oss Bernheze krijgt vijf stemmen. Daarmee kun je stemmen op je favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Dit kan van maandag 10 oktober tot en met zondag 23 oktober 2015.

 

Elke stem is geld waard. Stem en help je eigen vereniging en je favoriete club(s) in de regio bij het realiseren van hun doel. 

Ga naar de website van de Rabobank en volg de aanwijzingen op!