Zoeken

Nieuwjaarsreceptie

01 februari 2023  -  Algemeen
Het heeft een paar jaar geduurd maar de nieuwjaarsreceptie mocht weer een keer. We zijn het niet verleerd en het was ouderwets gezellig. Het inmiddels traditionele jazz trio zorgde voor een perfecte begeleiding van het evenement, deze keer aangevuld met een saxofoon voor net dat beetje extra. En het oppertje was mooi op sfeer gebracht en voelde warm aan.   Iedereen hartelijk bedankt om te kom...

Winterwedstrijden Ynglings 29 januari

31 januari 2023  -  Algemeen
Afgelopen zondag zijn alweer de 5de winterwedstrijden in de Yngling gevaren.  Hier kunnen jullie de uitslagen terugvinden. Het is een spannende strijd met nog enkele wedstrijden voor de boeg, ga dus zeker een keer kijken onder het genot van een drankje in ons Oppertje!   Bekijk foto's gemaakt van de wedstrijden hier!

Nieuwsbrief Januari

28 januari 2023  -  Algemeen
De nieuwsbrief van januari is weer uit! Lees hier het laatste nieuws.    Nieuwsbrief januari

Winterwedstrijden Ynglings

12 januari 2023  -  Algemeen
Afgelopen zondag zijn alweer de 4de winterwedstrijden in de Yngling gevaren.  Hier kunnen jullie de uitslagen terugvinden. Het is een spannende strijd met nog enkele wedstrijden voor de boeg, ga dus zeker een keer kijken onder het genot van een drankje in ons Oppertje!   Bekijk de foto's hier!

Uitslagen 1e dag winterwedstrijden Ynglings

15 november 2022  -  Algemeen
Afgelopen zondag zijn de 1e winterwedstrijden in de Yngling gevaren.  Hier kunnen jullie de uitslagen terugvinden. Het belooft een spannende strijd te worden deze winter, dus ga zeker een keer kijken!