Matchracen op 26 en 27 september

Geplaatst op 16-08-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Erik-Jan Raijmakers

We gaan iets nieuws doen! Enkele leden van de Maaskant hebben hun Yngling ter beschikking gesteld om te gaan matchracen! Dit houdt in dat steeds twee teams in een korte wedstrijd – van ongeveer 15 minuten, exclusief start - met elkaar gaan varen. Degene die het eerste binnen is wint. We organiseren het zo dat één team blijft zitten terwijl een ander team één van de boten overneemt en vervolgens weer twee wedstrijden zeilt. Hierdoor kunnen we voorronden, halve finales en de finale zeilen.

Het is ook heel leuk voor publiek om te volgen dus er wordt vóór de haven gevaren. Wij verwachten van deelnemers wedstrijdervaring en deelnemers worden geacht het (toegezonden) wedstrijdreglement voor matchracen te kennen. Deelname is open voor teams van twee personen. Personen kunnen in één team deelnemen.

In verband met voorbereiden en inrichten van de dagen en de poules willen we je vragen vóór dinsdag 1 september 17.00 uur in te schrijven bij nedjirtsdew.[antispam].@wvdemaaskant.nl . Wat we nodig hebben zijn de namen van de twee teamleden en aanduiding ‘Matchraces’.

We hebben er zin in!

De wedstrijdcommissie.