Julius Ceasar aan de Maas

Geplaatst op 04-06-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Silvester de Bruin

 

Op 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16 juni 2018 komen Kelten, Bataven en Romeinen terug in een openluchtvoorstelling met spel, muziek, zang en dans op historische bodem, op een prachtige locatie aan de Maas bij Lithoijen. Een voorstelling over macht en onmogelijke liefdes tussen offerplaats en tempel.

 

Deze grootse openlucht voorstelling vindt plaats op het terrein van natuurmonumenten grenzend aan ons haventerrein. Er wordt voor deze productie zelfs een Romeins galioen gebouwd die de Romeinen op het strandje naast onze haven moet zetten.

 

Kaarten zijn te koop op  https://www.julius-caesar.nl/

 

Op het water kan alles gewoon doorgaan - ook onze WAC -. Wel het vriendelijke verzoek om rekening met elkaar te houden en de voorstellingen niet te hinderen.

AUB niet ankeren bij de theater voorstelling en niet vastleggen aan boei 1.

 

Parkeren. Gedurende de voorstellingen is het vanaf 19:00 uur verboden om op de Maasdijk te parkeren. Voor de bezoekers van de openluchtvoorstelling zijn speciale parkeerplaatsen geregeld. Leden, opstappers en bezoekers van de Maaskant krijgen toegang tot de dijk, maar moeten wel op ons haventerrein parkeren.

 

  Juliusfull2018 kl (002)