Inschrijven wedstrijdseizoen 2017

Geplaatst op 22-03-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

 

Vele van jullie staan te trappelen om binnenkort weer het water op te kunnen gaan en zo mogelijk deel te nemen aan de wedstrijden. Voor dit laatste heeft de wedstrijdcommissie weer een volle agenda opgesteld (zie hiervoor onze site) en roept hierbij een ieder op om zich hiervoor in te schrijven.

 

 

Inschrijven kunt u door het inschrijfformulier op onze site in te vullen en te versturen.

 

Om alle deelnemers aan het nieuwe wedstrijdseizoen eerst wat op te warmen beginnen we op zondag 23 april om 13.00 uur met de Inslingerrace (dit is een inhaalrace).

 

LET OP

 

Voor de wedstrijdcommissie is het een grote klus om alle inschrijvingen (zie hiervoor het formulier op onze site) te verwerken en de startlijsten samen te stellen.

Derhalve dient jullie inschrijving minimaal 7 dagen van te voren binnen te zijn.

Geen inschrijving is geen deelname.

Inschrijving voor de Race of the Classics is alleen mogelijk voor zeiljachten en waarvan het  bouwjaar is van vóór 1980.

Het verschuldigde bedrag voor de inschrijvingen te betalen contant voor aanvang van de wedstrijden of door overboeking op het rekeningnummer IBAN: NL35RABO0190409649.

 

Ook dit jaar zijn onze wedstrijdreglementen (zie hiervoor onze site) weer wat aangepast.

Deze aanpassingen betreffen hoofdzakelijk (om reden van veiligheid) het gebruik van meerdere merktekens, de breedte van de startlijn en vaarbewegingen in het startgebied.

Wat dit laatste betreft willen wij jullie extra wijzen op de toepassing van artikel 11.3 en 11.8 van het WBM 2017 (uitgave 1 maart 2017 definitief)

Ook een aantal artikelen zijn vervallen daar deze niet meer van toepassing zijn.

   

De wedstrijdcommissie staat in de startblokken en hoopt op een nog grotere deelname dan vorig jaar. Graag zien we jullie bij de start van een vooral sportief wedstrijdseizoen.

 

De wedstrijdcommissie.