Inschrijven wedstrijden

Geplaatst op 02-04-2019  -  Categorie: Algemeen

Wedstrijden zeilen bij de Maaskant in 2019

Iedere wedstrijd is een herkansing!

 

De wedstrijdcommissie heeft een wedstrijdagenda opgesteld (zie hiervoor onze site) en roept hierbij een ieder op om zich hiervoor in te schrijven. Inschrijven kunt u door het inschrijfformulier wedstrijden 2019 in te vullen en te versturen. Het formulier staat ook op onze site onder menu "Wedstrijden" en daarbinnen "Inschrijven".

LET OP 1
Voor de wedstrijdcommissie is het een grote klus om alle inschrijvingen te verwerken en de startlijsten samen te stellen. Derhalve dient jullie inschrijving minimaal 7 dagen van te voren binnen te zijn. Geen inschrijving is geen deelname.

LET OP 2
Het verschuldigde bedrag voor de inschrijvingen te betalen vóór aanvang van de wedstrijden door overboeking op het rekeningnummer IBAN: NL35RABO0190409649.

LET OP 3
Deelnemers aan de Race Of the Classics varen in boten gebouwd vóór 1 januari 1989. Zij gebruiken geen spinnaker.

LET OP 4
In tegenstelling tot voorgaande jaren is de regels over aanpassingen op de rating van 2018 afgeschaft. Je schrijft in met een bepaalde zeilgarderobe. Je mag altijd met minder zeilen varen, bijvoorbeeld vanwege kleinere bemanning maar je rating blijft gelijk. Verder varen we onder ons eigen wedstrijdreglement (zie hiervoor onze site). Het wedstrijdreglement.

 

De wedstrijdcommissie