Impressie ALV 21 arpril 2017

Geplaatst op 24-04-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Addie van Geel

Afgelopen vrijdag (21 april) vond de voorjaars ALV plaats. Het was deze keer niet zo druk, da's jammer. Er waren inderdaad geen belangrijke beslissingen te nemen maar wel grote onderwerpen:

 • UPDATE HAVENRENOVATIE
  De strekdam is verwijderd. Alles is goed verlopen en we hebben nu een fors grotere haven. Binnenkort worden de uitbreidingen van de hellinkjes gerealiseerd. De palen van 2B en 3A worden, volgens de huidige planning, tegen aanvang van het volgend zeilseizoen vervangen.

 • UPDATE AANPAK OOSTVLEUGEL CLUBHUIS
  Het bestuur start de inventarisatie van de wensen en ideeen van de stakeholders. Op de najaars ALV willen we daar verslag van doen en mogelijk met suggesties komen over aanpassingen.
  Als u inbreng wil leveren nodigen wij u van harte uit contact met ons te zoeken. Dat mag langs alle denkbare kanalen maar schrijftelijk heeft als voordeel dat het makkelijker te organiseren en onthouden is. Wij zullen ook zelf contact met de leden zoeken.

 • VERTREK BERT DE HAAN ALS SECRETARIS
  Bert's termijn als secretaris zit er op en hij wilde niet nog eens 3 jaar deze zware functie vervullen. Hij heeft een heel belangrijke rol gespeeld en zijn inbreng is van grote waarde geweest
  We hebben hem bedankt en samen met Hanneke in de bloemetjes gezet.
  Het bestuur is nog steeds op zoek naar een vrijwilliger die deze taak op zich wil nemen.

  WP_20170421_22_06_51_Rich (2)

 • COMMISSIES
  Er is een vacature voor de voorzitter van de commissie Introductie en Begeleiding.
  Ook zijn er grote mutaties in de clubhuis commissie en zoeken we daarvoor nu twee of drie vrijwilligers.
  Bij deze een oproep om zich aan te melden voor deze taken.
  Onderstaand een overzicht van onze actieve vrijwilligers.

  WVdM_ALV_Cies

Dit is geen officieel verslag maar slechts een beknopte samenvatting. Interpreteer deze tekst dan ook niet anders dan dat. 

 

Addie van Geel