HIJSPLANNING 2014

Geplaatst op 26-03-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marc van Alphen

Beste leden van Watersportvereniging de Maaskant.


Op de 1e zaterdag van april gaan onze boten weer het water in. Voor een ieder die het aangaat dan wel interesse heeft in e.e.a., bijgaand een plattegrond met het overzicht hijswerkzaamheden alsmede de geschatte tijden. Dat u, behoudens de eerste hijsgroep, voorafgaand aan het hijsen van uw boot een 45 minuten eerder al aanwezig bent, dat bent u gewend. De eerste hijsgroep is uiteraard vanaf 7 uur 's-ochtends aanwezig. Afrekenen aan de balie, als vanouds. Hijstarief is iom de centrale penningmeester vastgesteld op € 30,00.

 

Ook dat werkzaamheden niet zomaar worden verricht, zal heder zijn. Dat we daarvoor uw medewerking nodig hebben, zal helder zijn. Kortom, maak het hijsen glashelder, maar vooral gezellig en laat de vrijwilligers er niet mee zitten.

 

Bij het geven van opdracht tot het verrichten van hijswerkzaamheden vrijwaart de opdrachtgever automatisch de vereniging voor aansprakelijkheid door deze hijswerkzaamheden. In concrete bent u akkoord met: HIJSEN IS VOOR EIGEN REKENING EN RISICO; DE VERENIGING IS NIET AANSPRAKELIJK.

 

Voor overige, zie nevenstaande overzicht in pdf-file:HIJSPLANNING 2014 " 

 

Ik wens u een fijne hijsdag toe.

 

Aldus getekend namens uw Havencommissaris Marc van Alphen,

Hans van den Buuse / Voorzitter WV de Maaskant.