Hijslijst en plattegrond indeling najaar 2016

Geplaatst op 14-10-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

foto 10foto 11

 

Hierbij de hijslijst en de plattegrond indeling van de bokken en trailers voor beide hijsdagen 29 oktober en 5 november.

Zoals altijd zijn beide lijsten onder voorbehoud. Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor òf de hijsvolgorde òf de plattegrond indeling aangepast moeten worden. Zorg ervoor op tijd aan wezig te zijn. Dat voorkomt verassingen voor uzelf maar ook voor het Hijsteam!!! 

 

Staat uw boot niet op de lijst dan heeft u geen of te laat uw Hijsopdracht formulier ingeleverd! Uw boot moet u dan elders voor winterstalling onder brengen. 

 

Graag extra aandacht voor de spelregels en in het bijzonder voor: 

 

  • Op 22 en 29 oktober en 5 november moeten alle kopsloten van de trailers verwijderd zijn;
  • Zorg voor een duidelijk (Lid)nummer op bok of trailer;
  • Bij het verslepen van de boot naar de hijsplek een 2de persoon mee op boot naast de eigenaar/stuurman;
  • Op 22 okt alle booteigenaren of hun vervangers vanaf 11.00 uur aanwezig om te helpen met bokken plaatsen !!!!
  • Vòòr 22 oktober moeten alle open boten van het Jollenveld West verwijderd zijn. Voor winterstalling is de ruimte ten oosten van het clubhuis beschikbaar.

Op de lijsten staan uit privacy overwegingen alleen de bootnamen vermeld. De lijsten die in het clubhuis hangen geven meer informatie.

 

Vindt u de lettertjes en cijfertjes te klein dan kunt u ook de lijst beter inzien en eventueel zelf uitprinten door te klikken op hijslijst en of plattegrond.  

 

hijsen161hijsen16