Herinnering opsturen Seizoenopgaveformulier 2015

Geplaatst op 24-10-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

 

Begin september is aan alle leden een Seizoenopgaveformulier 2015 verzonden. Op dit formulier staan vooringevuld de relevante gegevens van ieder lidmaatschap en/of de gegevens van zijn/haar boot zoals deze in de Ledenadministratie zijn opgenomen. U kunt hierop eventuele wijzigingen aanbrengen. 

 

Uit onze gegevens blijkt dat ruim 60 leden dit (deze) formulier(en) nog niet hebben terug gestuurd. Deze bericht is ter herinnering voor deze leden. U heeft hiervoor nog de tijd tot 1 november a.s.  

 

Na 1 november wordt de ledenadministratie opgeschoond en gecontroleerd en wordt een aanvang gemaakt met de nieuwe havenindeling voor 2015. Hebben wij het formulier niet voor 1 november ontvangen dan loopt u de kans dat u geen ligplaats voor 2015 krijgt toegewezen of dat onjuiste gegevens in de ledenadministratie blijven staan. Het is dus belangrijk dat u het formulier tijdig invult en terug stuurt. 

 

Ook als u het lidmaatschap wenst te beëindigingen dan kunt u dat op het formulier aangeven. 

 

Bent u het formulier kwijt dan kunt u een nieuw formulier downloaden op de website (Menubalk: Downloads). Dit formulier is uiteraard niet vooringevuld. U zult dan alle gegevens zelf moeten invullen.  

Het formulier kunt u opsturen naar WV de Maaskant, Postbus 467, 5340 AL Oss of inleveren in de brievenbus in het clubhuis

 

Dank voor uw medewerking. 

 

Secretariaat WV de Maaskant