Herhaalde oproep: Vrijwilligers gezocht voor de Loungebank-in-elkaar-schroef-dag

Geplaatst op 18-05-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

loungebank 3 loungebank 2
 

 

Een week geleden deden wij een oproep via onze website voor vrijwilligers/klussers om op zaterdag 24 mei een aantal loungebanken in elkaar te schroeven. Het zal wel aan het weer gelegen hebben, maar Silvester heeft slechts een 4-tal reacties ontvangen. Vandaar deze herhaalde oproep! Een vereniging als de onze, die vrijwilligerswerk hoog in het vaandel heeft staan, moet het toch lukken om een 20-tal vrijwillers bij elkaar te krijgen om in 2 à 3 uur de loungebanken in elkaar te zetten. Al het benodigde materiaal is inmiddels aanwezig. De steigerplanken, geïmpregneerd en geborsteld, zo'n 1500 schroeven en twee professionele zaagmachines beschikbaar gesteld door Heinz Zimmermann - waarvoor dank - staan klaar om de steigerplanken tot loungebanken te transformeren.

 

Op zaterdag 24 mei om 14.00 uur gaan we van start! 

 

Gisteren (zaterdag) is al een klein team van 3 leden aan de slag gegaan en heeft een eerste prototype van een 4 zitsbank in elkaar gezet. De bank is nog niet helemaal af maar zal als voorbeeld dienen voor de grote klus op zaterdag de 24ste . In 1 uur en 15 minuten gemeten, gezaagd en in elkaar geschroefd. U kunt hem proberen en bewonderen op het terras. Dus met 3 à 4 teams van 3 à 4 personen zijn de resterende 5 loungebanken in 2 à 3 uur in elkaar gezet. Breng zelf je accuboormachine met extra accu en of oplader mee. Ook schuurmachines, schaafmachines zijn welkom. Vergeet ook niet werkhandschoenen en eventueel een veiligheidsbril mee te brengen.

En om een snelle start mogelijk te maken gaan we woensdag 21 mei - ook vanaf 14.00 uur - de steigerplanken alvast op lengte zagen. Ook hiervoor zijn 3 à 4 vrijwilligers welkom.

 

Dus graag aanmelden bij Silvester de Bruijn per email  :    niurbedretsevlis.[antispam].@xs4all.nl    

 

en geef daarbij aan of je op woensdag, zaterdag of zelfs op beide dagen mee kunt helpen.