Update haventerrein

Geplaatst op 22-12-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Addie

1. Winterstroom -
2. Afvalcontainers -
3. Baldadigheid -

 

Beste mensen,

De vereniging faciliteert geen walstroom-aansluitigen in de winter !
Als service naar leden die komen klussen, staan er elektriciteit-palen op het terrein. Daar kan stroom gepakt worden voor de stofzuiger, handgereedschap, een radio en om bijvoorbeeld even de accu bij te laden. Het is de bedoeling dat u geen stroom verbruikt als u zelf niet aanwezig bent en u wordt geacht uw stekkers uit te nemen bij vertrek.
Als service zullen elke avond alle stekkers die vergeten zijn worden verwijderd. Degene die als laatste vertrekt en als eerste arriveert vragen wij hierbij te helpen.

De afvalcontainer is voortaan afgesloten omdat er teveel "zwerfafval" in terrecht komt. Het is niet de bedoeling dat met verenigingsgeld lieden geholpen worden die grote schoonmaak houden. Dat kan een beetje vervelend zijn als u gewerkt hebt aan de boot en een beetje afval heeft maar we verzoeken dat mee naar huis te nemen en daar af te voeren. TIP: neem een emmer en een vuilniszak van huis mee dan gaat het makkelijk mee naar huis. We rekenen op uw medewerking om op deze manier "bezoekers" te weren die onze lidmaatschapsgelden naar de vuilnisbelt willen brengen.

Enige weke terug hebben we baldadig bezoek gehad. De elektriciteits-kasten op de steigers zijn verwijderd en in de winterstalling geplaats waardoor op de steigers loze kabels lagen. Deze worden altijd met tape afgewerkt en omhoog gezet, de stroom is er dan uiteraard vanaf. Het bezoek had deze kabel-uiteinden in het water gegooid. Niet goed voor de kabel en levert een extra risico. We vragen iedereen regelmatig even langs te komen en oog te hebben voor mogelijke vernielingen. Meldt deze dan s.v.p. terstonds.

Vriendelijke groet,
Haven-Commissie / Haven-Team / Bestuur