Gezellige Nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op 02-01-2015  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Silvester de Bruin

 

 

1Nieuwjaar15 

 

Van de voorzitter.

 

De  Maaskanters zijn weer op de vertrouwde wijze het nieuwe jaar binnengerold. De goed bezochte - en weer reuze gezellige en goed verzorgde - Nieuwjaarsreceptie is traditioneel de eerste mijlpaal van ons nieuwe jaar en vaarseizoen. De oliebollen waren heerlijk, het trio JazzWerk speelde fantastisch en onder andere Frank Loermans, Henk den Breejen en Dick van Peer hebben hun hobby modelbouw met ons gedeeld.

 

Als uw nieuw bakken voorzitter mocht ik dan dit jaar wat onwennig de aftrap doen met mijn eerste nieuwjaartoespraak. Die ga ik hier niet letterlijk herhalen en u kunt hem ook nergens downloaden. Jammer maar helaas dan had u er maar bij moeten zijn.

2014 was het jaar van ons 60ste jubileumjaar. En 2015 wordt een mooi 61ste  jaar voor onze vereniging. De clubkalender is nog niet helemaal klaar maar ik voorspel dat deze net zo druk en vol met activiteiten is als voorgaande jaren: de Woensdag Avond Competitie, het Shantykoor, de Drevelaars, de MaasCup, de Jeugd zeillessen, de Combi-Zuid, het 7-Vlagen weekend, de LUB, OSB  ……….  ben ik nog iets vergeten?  Drukke baasjes daar bij de Maaskant. En dan is het weer 1 januari en moet de winter eigenlijk nog beginnen. Maar we kijken al uit naar de hijsdag op 4 april.  We staan te popelen om weer te gaan varen. Geduld,  geduld …….  nog drie maanden en dan is het zover.

 

2Nieuwjaar153Nieuwjaar154Nieuwjaar15