Geslaagde opening vaarseizoen ondanks slecht weer

Geplaatst op 11-05-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

foto 2foto 7foto 8 

 

Zaterdag 10 mei stond de traditionele opening van het vaarseizoen op het progamma. In het kader van het 60 jarig bestaan van onze vereniging was ook aan deze activiteit door de Evenementencommissie extra aandacht besteed. En er was ook veel belangstelling. Het progamma omvatte een openingstocht, een foto-puzzel in twee delen, muziek en frites van "Wimke" met naar keuze kroket, bal gehakt, fricandel, bami of nasischijf al of niet vooprzien van ketchup, uien, mayonaise of saté saus.

Voor de Openingstocht hadden zich een dertig-tal boten ingeschreven en was er de prachtige salonboot Pax die dienst deed als opstapboot. Door het slechte weer zijn niet alle boten uitgevaren. Maar het plezier was er niet minder om. Van deze openingstocht heeft André Kooijman een aantal mooie foto's gemaakt. Om deze te bekijken ga dan naar de volgende link 

 

Terug in de haven was iedereen nog druk doende de juiste neus op de juiste persoon te plaatsen en de diverse personen uit onze vereniging op basis van baby, kleuter of peuter foto's in volwassen toestand te herkennen. Met name de neuzen puzzel was niet eenvoudig. Niet voor team Martwin de Man, die de eerste prijs in de wacht sleepte en ook voor het tweede onderdeel de eerste prijs bemachtigde al was dat samen met team Martin Jan van Mourik.Een fles champagne met glazen werd hun deel. Dat er bij de uitleg ondersteund door fotobeelden (van Katja Loermans) veel oh's en ah's te horen waren, zal u niet verbazen!

Ook de "gouden"munten actie was meteen een succes. Er zijn er diverse getrokken. Op een lijst achter de bar staan alle gelukkigen vermeld. Deze actie loopt nog het hele seizoen. En aan het eind van het seizoen is er een prijs voor de grootste gouddelver!

 

foto 3foto 5foto 4