De Maaskant on the move !!!!!!

Geplaatst op 28-05-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

Het was druk en gezellig bij de Maaskant ... en het blijft druk en gezellig bij de Maaskant. Achteraf zal er maar een conclusie mogelijk zijn!!! En dat is  ... dat de thuisblijver ongelijk heeft gehad. Om het een beetje overzichtelijk te houden, volgen aparte berichten over de grote loungebank-in-elkaar-schroefdag, de Vrijwilligersavond, het bezoek van ZRMV De Batavier en het 7 Vlagen weekend.

Daar tussendoor hebben ook nog de wekelijkse WAC. De 6e wedstrijd alweer. Volgende week daarover meer! 

 

Met Pinksteren mag u uitrusten!!!

 

foto 4loungebank 8loungebank 7 

 

Op de eerste plaats ging op zaterdag 24 mei om 14.00 uur het startschot voor de grote loungebank-in-elkaar-schroefdag. Vijftien vrijwilleigers (dames en heren!!) gewapend met accu schroefboor, circelzaag, winkelhaak, etc. waren voldoende om 1 zaagteam (met Arie als chef zagen en Beer als allround assistent) en 3 schroefteams (aangestuurd door Silvester) te vormen om de klus te klaren. Vier vier-zits banken, een love-seat en 4 tafels waren (nagenoeg) klaar om in gebruik te worden genomen. Door tussentijdse wijziging in het aantal en type banken, was de voorraad steigerplanken net niet toereikend en kon niet alles afgewerkt worden. Om 17.30 uur werden de banken op gepaste wijze in gebruik genomen.

De volgende klus zijn de kussens. Want die vergroten het zitcomfort voor de vergrijzende Maaskant leden toch wel aanzienlijk. Hanneke de Haan heeft er maar meteen een aantal gemaakt van oude kleurige lappen. Maar dat is nog niet voldoende. Aan ideëen ontbreekt het niet als je discussies hierover hoort. Maar nu actie! Dus dames ......! Wordt vervolgd!

loungebank 9loungebank 10