De Maaskant doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst op 14-10-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert de Haan

 

 

 Facebook header_kom in actie 


Rabobank Oss e.o. draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Eind oktober gaat de campagne van start en Rabobank Oss e.o. stelt dit jaar € 125.000,- beschikbaar! 

Ook onze club doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!  

 

Stemmen 

Van maandag 27 oktober tot en met donderdag 10 november mogen leden van Rabobank Oss e.o. vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.  

 

Oproep aan alle leden: 

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo stemmen te vergaren. Onze club kan deze bijdrage goed gebruiken!  

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze club bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oss e.o. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op: http://www.rabobank.nl/oss