Cultuur-historische Openingstocht op zaterdag 21 mei 2016

Geplaatst op 12-04-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Evenementencommissie

 

Op zaterdag 21 mei vindt de officiële opening van het vaarseizoen 2016 plaats. Traditiegetrouw heeft de Evenementencommissie weer moeite noch kosten gespaard om weer een verassend thema aan deze openingstocht te verbinden.

 

Het wordt dit jaar een CULTUUR en HISTORISCHE OPENINGSTOCHT

 

foto 1aopeningstocht

 

De flyer, waarvan u hierboven een afbeelding ziet, is op de hijsdag 26 maart al uitgedeeld. Maar niet iedereen is op die dag op de haven geweest. Vandaar deze extra algemene bekendmaking op onze site.

 

foto 2openingstocht

Het wordt een dagvullend programma met 's-avonds buffet!!

 

De flyer laat twee cultuur-historische afbeeldingen zien, te weten een beeltenis van een bekende snoek uit de regio ......

 

 

foto 1openingstocht

 en een beeltenis van twee overbekende stripfiguren .... 


Wat dit allemaal te betekenen heeft, daar kunt u alleen maar gissen. Nog veel beter is opgeven voor deze openingstocht en zelf meemaken.

 

Opgeven/inschrijven kan tot 15 mei a.s. per email bij Grace Boerboom. Klikken op de naam is voldoende. Niet vergeten uw naam, de naam van de boot en het aantal personen te vermelden.

 

Op zaterdag 21 mei bent u vanaf 09.30 van harte welkom in ons clubhuis 't Oppertje om zich te melden, te betalen en een kop koffie te drinken.

Om 10.00 uur volgt de uitleg over het dagprogramma en

Om 10.30 uur maken we los en gaan we varen!

 

De Evenementencommissie