C L U B H U I S - C O M M I S S I E

Geplaatst op 28-11-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Camille Schamp en Addie van Geel

Op de afgelaste ALV zou u verteld worden welke mooie initiatieven de kersverse Clubhuiscommissie gaat ontplooien. Dat willen wij u niet onthouden en daarom dit nieuws item met een korte introductie en de op handen zijnde plannen. U zult zien, er staan geweldige verbeteringen op stapel. Het Oppertje ligt er straks weer op en top bij.

 

 

Clubhuiscommissie #CHC WV de Maaskant

 

Het nieuwe CHC-team bestaat uit Cecile van Alphen, Charles Bakker, Camille Schamp en Daan ter Horst. De CHC heeft als uitgangspunt dat het clubhuis het Oppertje een spilfunctie binnen onze vereniging heeft en daarom een plaats dient te zijn waar alle leden zich thuis voelen. Door efficiënt beheer, onderhoud en een optimale barbezetting wil de clubhuiscommissie een maximale service bieden. Zij probeert de kwaliteit van zowel bediening en consumpties als van het clubhuis zelf op een hoog peil te houden en daar waar nodig te verbeteren. 

  

 

Onze visie:   het clubhuis is voor alle leden en wij staan graag voor u klaar.

 

Uw ideeën over het clubhuis kunt u met ons delen via:

eissimmocsiuhbulc.[antispam].@wvdemaaskant.nl 

 

 

Nieuw plafond clubhuis het Oppertje

 

Eind november, begin december zullen er werkzaamheden zijn aan het plafond van het clubhuis het Oppertje. De werkzaamheden bestaan uit: het herzien van de elektra, nieuw plafond ter vervanging van het huidige plafond, likje verf op de spanten en een grote schoonmaak. Uiteindelijk zal het clubhuis er weer helemaal spik en span uitzien, aangekleed met dezelfde gezelligheid als voorheen.

 

Het Clubhuis het Oppertje blijft tijdens de werkzaamheden gewoon open en we proberen u zo min mogelijk te hinderen in de geplande activiteiten.

 

Het CHC-team verwelkomt alle leden na de werkzaamheden weer in het frisse clubhuis ’t Oppertje te aanschouwen.

 

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan verneemt het CHC-team ze graag via:  eissimmocsiuhbulc.[antispam].@wvdemaaskant.nl