Bericht van bestuur

Geplaatst op 14-04-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Erik-Jan Raijmakers

Dag beste leden van WV de Maaskant,

 

Op de laatste zaterdag van maart zijn de boten met grote zorgvuldigheid en in een vlot tempo te water gegaan.
Er stond een flinke wind, maar met enthousiasme en hard werken is de klus weer geklaard.
Graag willen we alle leden van het Hijsteam heel hartelijk danken voor hun bereidheid en inzet!9ae7f821-b882-45f0-98a3-c4eb3f00555e

En toen was het opeens zomers, met temperaturen boven de 20 graden. En we zagen in gedachten ons al heerlijk genieten van een zonnig Paasweekend op de boot…
Helaas ‘April doet wat ie wil’ … geen zon, maar een koude wind met af en toe een sneeuwbui…
Maar één ding is zeker, vroeg of laat wordt het zomer en kunnen we gaan genieten.

Weer of geen weer, op het Haventerrein is flink gewerkt: de pomp verplaatst er zijn nieuwe elektrakasten geplaatst en kabels gelegd. Door zelfwerkzaamheden van het Haventeam, zijn er kosten bespaard. Geweldig! Bedankt!
Tevens worden de palen bij steiger 1 ingekort, zodat ook daar ligplaatsen gerealiseerd kunnen worden.

En er is een flink aantal nieuwe leden te verwelkomen. Zij zijn middels een mail op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen van WV de Maaskant en worden uitgenodigd voor een kennismakingsavond. We hopen van harte dat dit in ’t Oppertje kan, maar wanneer dit niet lukt, wordt het een online bijeenkomst.

Ook al is ’t Oppertje nog gesloten, we gaan er vanuit dat we er deze zomer toch een drankje kunnen gebruiken.
U kunt tot 11 april opgeven wanneer u uw bardienst wil draaien. U heeft hiervoor een mailbericht ontvangen van de Clubhuiscommissie.
In de kalender op de website vindt u data voor de Woensdagavondcompetitie. Door de huidige maatregelen is het helaas niet het mogelijk om deze wedstrijden door te laten gaan. Wanneer dit weer mogelijk is, hoort u dit zo snel mogelijk van de Wedstrijdcommissie.

Dan willen we nog een paar punten, voor de goede orde, aan u vragen:
-wilt u auto’s en (brom)fietsen op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen zetten? (en niet vlak voor de steiger)
-en blijft u de Coronamaatregelen in acht nemen? Dat wil zeggen: houd anderhalve meter afstand en geen
 groepsvorming.
Als iedereen zelf zijn of haar verantwoordelijkheid daarin neemt, en we een beetje rekening houden met elkaar, is dat wel zo prettig. Dank u wel.
 
En dan onze Algemene Ledenvergadering.
Het is niet mogelijk om deze, zoals gewoonlijk, in april te houden. Het Bestuur hecht er waarde aan om u live in  vergadering te ontmoeten. Daarom plannen we de Algemene Ledenvergadering in juni.  
Daarvoor krijgt u te zijner tijd de uitnodiging.
We hopen van harte dat de Coronamaatregelen in juni dusdanig versoepeld zijn, zodat we in een grotere groep bijeen mogen komen, en we een reguliere Algemene Ledenvergadering kunnen houden.

We zijn er ons van bewust dat het Bestuur in de afgelopen maanden, minder zichtbaar is geweest, maar helaas kan het niet anders. Mocht u vragen hebben, mail ons gerust. Of nog liever: spreek ons aan!
Dus graag tot ziens!

 

Met vriendelijke groet,

Martin-Jan, Camille, Mascha, Paul en Jolanda