Avond voor Nieuwe Leden en Vrijwilligers

Geplaatst op 23-10-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Camille Schamp

 

Avond voor nieuwe leden en vrijwilligers

 

Het is alweer een tijdje geleden, vrijdag 6 september jongstleden, dat de avond voor nieuwe leden en vrijwilligers heeft plaatsgevonden, maar we willen graag met u delen dat deze avond zeer geslaagd was. Dit jaar was de avond voor nieuwe leden voor het eerst gecombineerd met de vrijwilligersavond. Dit bracht meteen veel interactie en is zoals een vereniging hoort te zijn. Volgend jaar gaan we het weer zo doen!

 

De avond begon met een warme kop koffie en een bevroren roomsoes. Daarna werd er aangevangen door een algemene presentatie die verdeeld was in verschillende commissiehoofdstukken. Iedere commissie nam zelf het woord en zo konden de nieuwe leden direct de gezichten erbij zien. Op het einde was er natuurlijk vraag en antwoord en er kwamen ook praktische zaken aan de orde. “Hoe zit het nu met het kassa systeem”? Kom gaan we meteen kijken. Of “waar staat nu die passantenpaal en hoe werkt dat”? We lopen er even heen.

 

Na de presentatie nam onze voorzitter het woord om de vrijwilligers te bedanken. De inzet van de vrijwilligers is natuurlijk ontzettend belangrijk en alleen met hun hulp kan de vereniging voort blijven bestaan. De voorzitter vroeg nogmaals voor extra vrijwilligers in commissies of bestuur. Ten slotte had hij voor alle aanwezigen een klein presentje van onze huisleverancier Heineken.

 

Het is altijd lastig om te bepalen wie voor een vrijwilligersavond moet worden uitgenodigd, want in principe dragen we met zijn allen bij aan deze mooie vereniging. Er zal altijd bij tijd en wijle, bij één meer dan bij een ander inzet worden getoond. Daarom heeft het bestuur besloten alleen om die vrijwilligers uit te nodigen die door de formele commissies zijn voorgedragen. Mochten hierover nog suggesties zijn, dan horen we ze graag natuurlijk.

 

Iedereen bedankt en tot volgend jaar.

 

Commissie nieuwe leden

Camille Schamp en Jaap van Pelt