Arethusa Langebaan Zwemwedstrijden

Geplaatst op 03-07-2015  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Addie van Geel

Geachte leden,

 

Zoals al eerder hier gemeld:

Zaterdag 4 juli vinden de

Arethusa Langebaan Zwemwedstrijden plaats

Er zijn al meer dan 400 deelnemers.

 

Dit jaar gebeurt dat vanaf onze faciliteiten en als u naar de haven komt zult u merken dat er bepaalde dag-afspraken zijn die afwijken van de normale dagen. We willen u daarvan graag op de hoogte brengen zodat deze dag een groot succes kan worden en ook u kunt blijven genieten van uw lidmaatschap:

  • Donderdag 2 en vrijdag 3 juli zullen de voorbereidingen starten. Er zullen dus vrijwilligers van Arethusa op de haven druk zijn. Opvallendst zal het leggen van de zwem lijn zijn. Deze gaat lopen van de U-steiger tot een plek ten noorden van boei 1. Men zet ook het drijvend steiger in. Verder is alles gewoon zoals altijd.
  • Zaterdag zal het de hele dag een drukte van jewelste zijn. Deelnemers, officials en publiek zullen het oostelijk deel van het terrein in gebruik hebben. Dus de parkeerplaats en van daar naar het water. Ook de U-steiger want daar is start en finish. De wedstrijdleiding zal in de toren plaats nemen.Diverse officials nemen plaats in het clubhuis. Arethusa verzorgt eigen toiletten, omkleed-tenten en andere faciliteiten voor de deelnemers en er komt een snack-wagen. Arethusa zal de rescue boten in gebruik hebben. Zaterdag avond is het allemaal weer voorbij en zal het meeste al opgeruimd zijn.
  • Leden kunnen zaterdag parkeren op het evenementen veldje.
  • Leden kunnen gewoon gebruik maken van de kantine en onze wc's en douches en terras. Munten zijn gewoon te gebruiken. De "natte cel" is parc fermé voor de deelnemers van de zwemwedstrijden.
  • U kunt uiteraard bij uw boot.
  • Beide hellingen zijn bruikbaar. De helling aan de voet van de starttoren is bruikbaar maar de mogelijkheden zijn beperkt.
  • U kunt varen vanaf ongeveer de starttoren in westelijke richting (naar de Maas).
  • (excusses voor wat ik mogelijk vergeten ben)

 

Vriendelijke groet,

bestuur WV de Maaskant

i.o. Addie / Silvester