Inhijsdag 2 april 2022

Het gaat weer los!

Er is weer hard gewerkt om met het inhijsen te kunnen beginnen. Er is een planning gemaakt die zoveel als mogelijk gerespecteerd moet worden. De hijstijd op de planning is de tijd dat de boot daadwerkelijk in het water wordt gehesen, zorg er dus voor dat uw boot op de aangegeven tijd klaar is om te hijsen.
Verwen het hijsteam met lange lijnen voor en achter en een vrij dek, dit is fijner en veiliger voor het team dat de hele dag in touw is om het hijsen te verzorgen. Zodra de boot in het water ligt deze graag wegvaren. Zorg dat u uw ligplaats weet te vinden, deze staat aangegeven op de rekening. 

Het hijsgeld is €35,-  en dient contact voor het hijsen in het clubhuis betaald te worden.

Vanwege de planning en veiligheid zijn de hijs- en trailer terreinen voor de leden afgesloten. Nadat uw boot in het water ligt kunt u dus niet meer bij uw bok of trailer komen en mocht u die zelf op willen ruimen dan kan dat vanaf het moment dat de kraan het terrein heeft verlaten of de volgende dag. Er is dus, op de hijsdag, geen mogelijkheid om de boot voor te bereiden of lijnen/stootwillen klaar te hangen. Zorg ervoor dat u dit voor die tijd heeft gedaan.
De bokken worden op dezelfde dag naar achteren geplaatst en extra handjes zijn welkom. 

 

Hieronder vindt u een knop naar de actuele inhijsplanning. Controleer deze regelmatig. Het beste werkt dit als u in Chrome of Edge browser de planning opent. Als de "laatst geüpdate" tijd al enige tijd verstreken is in uw scherm, dan is het verstandig om een keer het scherm te verversen door op F5 op uw toetstenbord te drukken.

Klik hier voor actuele hijsplanning


Daarnaast vindt u hieronder een link naar een document met daarin de terreinindeling en de initiele tijden. Bekijk dit document graag voorafgaande aan de inhijsdag goed en check regelmatig op 2 april de actuele tijdsplanning!

inhijsdag-terrein-indeling.pdf